(VIDEO) Era dhe përmbytjet shkaktojnë dëme në Ohër

Era e jugut filloi të shkaktojë probleme në Ohër dhe Strugë. Një pjesë e bregut të Ohrit është përmbytur, ndërsa në Strugë është bllokuar rrjeti i kanalizimit. Dëmet vlerësohen në disa milionë denarë. Përkeqësim i gjendjes pritet edhe gjatë mbrëmjes, njofton Alsat-M.

Loading...