VIDEO/ Gropa që po përpin makina dhe shtëpi

Të paktën 20 shtëpi janë shembur dhe 380 persona janë evakuuar nga një fshat në jug të Kinës, ku pati rrëshqitje dherash për shkak të stuhive me shi gjatë fundjavës që lamë pas.

Në rajonin Guangxi ka pasur shembje të ndërtesave, dhe videot e postuara online tregojnë momentin sesi një godinë 5-katëshe shembet në sy të banorëve dhe përpihet në gropën e hapur. Ajo përpiu dhe ndërtesa të tjera dhe makina.

Loading...