VIDEO/ Përse po e shkatërrojnë biçikletën Mobike këta të rinj?

Një video që qarkullon në rrjetet sociale, tregon një të ri që përplas pas murit biçikletën Mobike, një prej projekteve më të fundit të Bashkisë së Tiranës. I riu filmohet nga miqtë e tij që qeshin dhe argëtohen nga ky veprim. Video po bën xhiron në internet. Ideja për ta shkatërruar biçikletën ka irrituar shumë qytetarë.

Loading...