VIDEO/ Shikoni se si Melania refuzon t’ia kapë dorën presidentit Trump

Melania Trump, bashkëshortja e presidentin amerikan Trump, jo pak herë është parë në publik që refuzon t’ia kapë dorën kreut të shtetit amerikan.

Trump njihet si një person i cili i vënë në siklet personat me të cilët shtrëngon duart dhe një gjë të tillë e ka treguar jo pak herë.

Loading...