Vjen kërcënimi i Putinit

Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e saj evropianë po i dëbojnë dhjetra diplomatë rusë në një përgjigje të bashkërenduar ndaj helmimit të një spiune ruse në Britani të Madhe.

Thuhet se ky është dëbimi më i madh kolektiv i oficerëve të inteligjencës ruse në histori.

Më shumë se 20 vende kanë përafruar me Mbretërinë e Bashkuar, duke dëbuar më shumë se 100 diplomatë.

Rusia u zotua të hakmerret ndaj “gjestit provokues”.

Rusia mohon çdo rol në sulmin ndaj Sergei Skripal dhe vajzës së tij, Julia, në Salisbury, Angli jugore. Çifti mbetet në një gjendje kritike por të qëndrueshme në spital.

Loading...