Volejbollistet e Universitetit të Tetovës shënojnë fitore 3 me 0 kundër Viktori Volej

Volejbollistet e Universitetit të Tetovës shënojnë fitore 3 me 0 kundër Viktori Volej dhe kualifikohen për në gjysëm finalen e kupës së Maqedonisë.
Shpresojm këtë vit ta ngritim kupën në Tetovë.
Përpara vajza/Antpress

Loading...