Xhensila Myrtezaj pr.ish raportet me gazetarin e njohur shqiptar! (FOTO + VIDEO)

Njëherë në lojën Haje ose Thuaje në emisionin e tij Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova Alaudin Hamiti pati një listë këngëtaresh për t’i renditur dhe sipas tij më pak e talentuara ishte Xhensila Myrtezaj.

Dhe nga ajo kohë e tani këngëtares Myrtezaj i ka ngelur hatri me moderatorin e NIN.

Edhepse këngëtarja është ftuar në emision ajo ka re.fuzuar të vijë me arsyetimin se nuk i pëlqen moderatori.

Këtë histori e ka treguar vet Hamiti gjatë ripërsëritjes së lojës Haje ose Thuaje por kësaj here me reperin Don Phenom.

Rrëfimin e plotë të ngjarjes mund ta ndiqni më poshtë: