Zaev largon nga detyra ministrin sipas tij më të suksesshëm për ta emëruar

Sekretar i ri të LSDM-së është ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ujrave, Lupço Nikollovski. Ai nuk do të jetë më në detyrën e ministrit pasi Zaev e prezantoi në pres konferencën live!