Zaev: Nuk do të lejoj që një pederast ta rrëzojë Qeverinë

Duke folur për përfshirjen e tij ose qeveritarëve në skandalin Reket, Kryeministri Zoran Zaev tha se gjithkush që është involvuar do të mbajë përgjegjësi, por nuk do të lejojë që kriminelë dhe një pederast ta rrëzojë qeverinë.

“Gjithsesi nuk do të lejoj që një gazetar i kotë, disa kriminelë dhe një pederast, kërkoj falje nga komuniteti LGBT, ta shkarkojnë këtë Qeveri nga pushteti. Jo! Do të luftojmë deri në fund sepse gjithkush që është i involvuar do të mbajë përgjegjësi” u shpreh Kryeministri Zoran Zaev.