Zjarr në Gostivar, përf.undojnë në spital dy të rritur dhe një foshnje

Në Gostivar ka shpë.rthyer një zjarr në një nga bodrumet në ndërtesës ku jetojnë mbi 10 familje në rrugën “Major Chede”.

Tre persona u paraqitën në Qendrën Mjekësore të Gostivarit për ekza.minim mjekësor me dj.egje lëkure. Gjithashtu është trajtuar një foshnje gjashtëmuajshe e cila gjithashtu kishte shenja djegje në lëkurë.

“Nga ekza.minimi i kryer tek personi Z. M. u konstatuan djegiet e shkallës së dytë që u gjetën në zonën e krahut dhe qafës së majtë. Te A. S. dje.giet vërehen nga shkalla e parë dhe e dytë në të gjithë trupin ndërsa te V. C. konstatohen djegiet e shkallës së parë në fytyrë të personit. Nuk ka pasur dje.gie te foshnja vetëm është bërë inha.limi nga tymi” njoftoi policia. Ndërkohë zjarri është lokalizuar.