Zoran Zaev shkarkon Muhamed Zekirin

Kryesia e LSDM-së sapo ka shkarkuar Muhamed Zekirin – Mukin nga posti i nënkryetarit të LSDM-së.

Siç duket fshesa e Zaevit ka nisur nga Muki, pasi LSDM edhe pse fitoi zgjedhjet presidenciale nuk arriti të fitojë bindshëm ndaj VMRO-DPMNE-së.

Siç mësohet jozyrtarisht Muki është shkarkuar pasi nuk ka respektuar vendimet partiake dhe ku së fundmi kishte edhe mosmarrëveshje me ministrin e punëve të Brendshme Oliver Spasovskin.