Zorrët mbajnë mbeturinat më të dëmshme: Pastroni me ndihmën e këtij ilaçi

Është e njohur se lirimi i shumë sëmundjeve është e mjaftueshme për të pastruar mukusit, fekalet dhe parazitët tjera të mbledhur.

Zorrët e mund të shkaktojë probleme të shumta shëndetësore, ky produkt do të ndihmojë në qoftë se ju keni gastrit, kolit, ulçera në lukth, infeksione në trakti urinar dhe cystitis, trashje dhe metabolizmin e ngadalësuar.

Procedura është e thjeshtë, në vend të mëngjesit tre javë konsumojnë këtë mëngjes:
Javën e parë: një lugë gjelle fara liri të grirë të përziera me 100 ml kos.

Javën e dytë: dy lugë fara të grirë në 100 ml kos.

Javën e tretë: tre lugë fara liri të grirë me 150 ml kos.

Natyrisht, rekomandohet të përdoren dy litra ujë gjatë ditës.

Pastrim i tillë i zorrëve nevojitet të bëhet një herë në vit.