Zvicra, ndër 10 vendet e para për rritjen e fëmijëve në botë

Sondazhet globale që rendisin vendet më të mira për të rritur fëmijë shpesh e vendosin Zvicrën në dhjetë të parat, dhe sipas një studimi të fundit nga SHBA News & World Report, e vendosi Zvicrën në vendin e shtatë globalisht për rritjen e fëmijëve më 2018, përcjell albinfo.ch.

Përfitimi kryesor i rritjes së fëmijëve në Zvicër është liria që gëzojnë fëmijët. Siguria, parqet, objektet dhe kampe / klasat e shkëlqyera sportive, shëtitjet në pyje, notimi dhe skijimi që në një moshë te hershme, janë vetëm disa nga shumë arsye për të rritur fëmijët në Zvicër.

Sistemi arsimor vlerësohet i jashtëzakonshëm, edukatorët i kushtojnë vëmendje të veçantë individuale secilit fëmijë dhe i ndihmojnë ata të arrijnë maksimumin e potencialit të tyre, përcjell albinfo.ch.