Zyrtare: Vjen vendimi i UEFA-së për Milanin

jykata e Arbitrazhit për Sport (CAS) ka vendosur ta ‘rrëzojë’ ndalimin njëvjeçarë të lëshuar nga UEFA në fund të qershorit.

Vendimi i UEFA-së në muajin e kaluar, që ia ndaloi Milanit pjesëmarrjen në Evropa Ligë për një stinor, është ndryshuar sot, pasi klubi italian ka paraqitur ankesë në CAS, dhe sot ka marrë përgjigje pozitive.

Milani do të merr pjesë në Evropa Ligë pës stinorin 2018/19.

 

Loading...