Zyrtari shtetëror relaksohet në veturë me këmbët lartë

Edhe pse Qeveria e Kosovës ka shumë zyrtarë, si asnjëherë më parë, prapë lodhen duke punuar, sa që edhe këmbët i relaksojnë në veturë zyrtare !

Sot në autostradën “Ibrahim Rugova”, është parë një automjet zyrtar në të cilin pasagjeri ishte i shtrirë dhe i kishe çuar këmbët përpjetë. Fotot janë të mjaftueshme, nuk ka nevojë për më shumë përshkrim

Foto të dërguara nga një qytetar!

Ky është sistemi që është ndërtuar në Kosovë. Si e vlerësoni ju të dashur qytetarë këtë gjest?